Bulgarian Rocca Resort > Rooms > Вили

Удобства

Маса с 4 стола2 сешоарa за косаКухняБалконКлиматикРаботна масаТелевизор2 ОгледалаМивкаАспираторХладилникДетски кът за играХавлииЛуксозни принадлежности за баня

Разплолагаме с 6 вили на два етажа, всяка с площ 95 кв. м. На първия етаж се влиза директно в удобна всекидневна обзаведена с мека мебел от естествена кожа, мебели от естествен фурнир от европейски орех и телевизор. Отстрани е разположена трапезария с маса за хранене с 4 стола, и кухня с керамичен плот, аспиратор и хладилник, оборудвана с посуда. Има кът с детка масичка и столчета за хранене или игри. На първият етаж има и тоалетна. На вторият етаж се намират двете спални, едната е с двойно легло, а другата е с възможност за едно двойно или две единични легла, тераса с градинска мебел и баня с тоалетна. Всяка къща е със собствена веранда с градинска мебел от естествено дърво.

Сезон От До Цена
Силен летен сезон 01 май 15 септември  200 лева
Слаб летен сезон 01 март 30 април  160 лева
Междинен зимен сезон 16 септември 22 декември  160 лева
Слаб зимен сезон 03 януари 28 февруари  120 лева
Силен зимен сезон 23 декември 02 януари  обадете се

Деца от 0 до 6 години – безплатно. От 6 до 11,99 – 20 лв на допълнитлно легло. От 12 год. настаняване на допълнително легло – 35 лв. или на нормално легло на пълен размер заплащане. Настаняване на възрастни на допълнително легло – 35 лв.

VIP Вила

Луксозната VIP вила предстои да бъде обзаведена.

Може Да Харесате И